ExCeL London
ExCeL London

ISTT järjestää moniraitaisen konferenssiohjelman, johon osallistuvat paikalliset ja kansainväliset puhujat

Esitykset keskittyvät uusimpiin innovaatioihin ja tekniikoihin ja tarjoavat jännittävän alustan edustajille oppimiseen. Ohjelmaformaatti on rakennettu luomaan koulutusilmapiiri, joka kannustaa tietojen ja kokemusten vaihtoon, samalla kun verkostoituu samanhenkisten alan kollegoiden kanssa. Ohjelma sisältää myös vierailun, johon sisältyy suoria mielenosoituksia.

Ilmoittautuminen avataan pian.

Soita paperille

Tulevia kirjoittajia pyydetään toimittamaan ehdotuksia harkittavaksi konferenssiohjelmassa.

Yhteenveto (enintään 200 sanaa) ja kirjoittajan elämäkerta tulisi lähettää online-portaalin kautta, kun se on avattu.

ISTT vahvistaa pian Call for Papers -menettelyn aikataulut ja määräajat.

Jos haluat lähettää abstraktin tapahtumaan ja haluat lisätietoja, ota yhteyttä järjestäjiin: trenchless@westrade.co.uk | +44 (0)1923 723 990.

Opiskelijaohjelma

International No-Dig on iloinen voidessaan ilmoittaa opiskelijaohjelman tämän vuoden tapahtumassa. Opiskelijaohjelman kohokohta on sarja trenchless-tekniikan mestarikursseja, joissa nuoret insinöörit perehdytetään keskeisten tekniikoiden, kuten Microtunnelling, HDD, Pipe Ramming, Auger Boring ja Pipe Bursting, perusperiaatteisiin ja taloudellisiin ja ympäristövaikutuksiin sekä vakiintuneempaan kuntoutukseen menetelmiä, kuten kovettunut putkessa, suihkepäällyste, spiraalihaavan vuori, taitto ja muoto sekä sulku.

Opiskelijat oppivat myös tärkeistä tukitekniikoista, mukaan lukien geotekniset ja kunnonarviointikyselyt. ISTT Masterclass -konseptiin perustuva ohjelma valmistaa opiskelijoita lopputilaisuuteen, jossa he hyötyvät näyttelyn isännöimästä kiertueesta näkemään uusimmat tekniikan ja palvelujen tarjoamisen innovaatiot.

Westraden toimitusjohtaja Paul Harwood kommentoi ohjelmaa: "Opiskelijaohjelma sopii täydellisesti hyvin tulevaisuuteen suuntautuvaan luontoon, joka on No-Dig Helsinki. Tämä nopea kasvu ja innovatiivinen ala on jännittävä paikka tulevaisuuden insinööreille, ja on hienoa pystyä tukemaan heidän kehitystään ja lisäämään heidän ymmärrystään käytettävissä olevista mahdollisuuksista."

Järjestäjänä

Image
Image
Image

Kannattajat

Image
Image
Image