International No-Dig 2022 - Helsinki

40. ISTT International No-Dig Konferenssi ja Näyttely
enfisv

ISTT: n 40. vuotuinen kansainvälinen International No-Dig Helsinki ja -näyttely pidetään 3.-5. Lokakuuta 2022 Messukeskus Helsingin messu- ja kokouskeskuksessa.

40. ISTT International No-Dig järjestetään ensimmäistä kertaa Helsingissä

Kaivamattomat projektit valmistuvat joka päivä Suomessa ja Pohjois-Euroopassa, mikä osoittaa, että kaivamattomat tekniikat tarjoavat taloudellisia ratkaisuja ja vähentävät ympäristövaikutuksia maanalaisten palveluiden asennuksen ja kunnostamisen aikana.

Konferenssi

International No-Dig Helsinki on hyvässä asemassa olemaan tärkeä osa Suomen infrastruktuurin kehittämisohjelmaa kestävällä tavalla. Uusia infrastruktuuriasennuksia sekä ikääntyvien maanalaisten palveluiden laajamittaista kunnostamista jatketaan kaikkialla Suomessa ja Euroopassa.

Tuloksena on, että insinööreillä, suunnittelijoilla, urakoitsijoilla ja operaattoreilla on suuri kysyntä nähdä esillä olevat tuotteet omakohtaisesti arvioidakseen kaivamattomien menetelmien käytön edut maanalaisten putkien rakentamisessa ja kunnossapidossa.

Suunnittelu on tekijä, joka kulkee syvälle Helsingin kaupunkielämässä. Vuonna 2012 Helsingillä oli World Design Capital -tunnus.

Image
Image

Näyttely

KANSAINVÄLISEN NO-DIG HELSINKI 2022: n vierailijoille tarjotaan keskitetty palvelupiste, jossa he voivat nähdä ja arvioida laajan valikoiman laitteita ja palveluja, jotka todella osoittavat kaivamattoman tekniikan ja sen kyvyt. Näyttöjen joukossa ovat vaakasuorat porauslaitteet (HDD), putkimurskaimet, putkipuristimet, putkitarkastus, valvontakameramittaukset, putket ja vuorausmateriaalit, puhdistuslaitteet, konsultointipalvelut - ja paljon muuta.

ISTT International No-Dig sisältää moniraiteisen konferenssiohjelman, joka sisältää sekoituksen teknisiä istuntoja, vierailuja paikalla ja ISTT: n akkreditoitua koulutusta, sekä alustan kaivamattomalle yhteisölle, joka voi kokoontua tapaamaan, vaihtamaan ideoita ja verkostoitumaan samanmielisten ihmisten kanssa.

Järjestäjänä

Image
Image
Image

Kannattajat

Image
Image
Image